Winkel

Witgoed / klein huishoudelijk

In onze winkel hebben we altijd een basisvoorraad aan wasmachines en wasdrogers van met name het merk BOSCH. Vaatwassers, koelers en vriezers, kookplaten, ovens en dergelijke kunnen voor u worden besteld. We leveren en plaatsen de apparaten bij u thuis en nemen desgewenst uw oude apparaat mee.
U kunt in onze winkel ook terecht voor een beperkt assortiment klein huishoudelijke apparatuur zoals stofzuigers, koffiezetters, waterkokers, frituurpannen en dergelijke. Tevens bieden wij een divers assortiment aan wafelijzers voor zowel Brusselse -, als Nieuwjaarswafeltjes.
Voor service en onderhoud aan uw apparaten beschikken we over een eigen servicedienst. Verkoop en onderhoud van bruingoed zoals televisies en schotels doen wij al sinds 2009 niet meer.
Onze winkel is een Wecycle inzamelpunt. U kunt daarom al uw gebruikte elektrische apparaten, lampen en batterijen gratis bij ons inleveren.

DHL-service punt

Tijdens de openingstijden van de winkel kunt u bij ons pakketten van DHL afhalen of verzenden. Attentie! Wij zijn een DHL-Service punt maar geen Express punt. Dat betekent dat u via ons geen pakketten naar het buitenland kunt versturen.

Schakelmateriaal

Wij kunnen ten aanzien van schakelmateriaal op uw verzoek uiteraard alle merken, modellen en materialen leveren.

Wij werken zelf standaard met het schakelmateriaal van de merken Niko, Jung en Gira, en hebben van deze merken ook materialen op voorraad. In onze winkel kunt u meerdere modellen, kleuren en materialen bekijken en desgewenst uw keuze maken.

Wij leveren ook bakelieten schakelmateriaal, dit heeft een historische look aan de buitenkant maar een moderne techniek van binnen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

In onze winkel kunt u als doe-het-zelver tevens terecht voor alle mogelijke elektrotechnische installatiematerialen zoals buis, draad, kabel, inbouwdozen etc. etc.

Verlichting

In onze winkel kunt u terecht voor een uitgebreide collectie led-, halogeen-, en t.l. lampen en diverse armaturen, waaronder plafonnieres en waterdichte armaturen. Via onze vaste leveranciers, waaronder Lagotronics en Franssen verlichting kunnen we alle denkbare binnen-, en buitenverlichting snel voor u bestellen en desgewenst monteren.