Elektro

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Elektrotechniek

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf is een kleinschalig familiebedrijf dat zich van oudsher kenmerkt door een persoonlijke aanpak en klantgerichte dienstverlening. Wij zijn graag uw allround elektrotechnisch installateur en werken voor zowel particulieren als bedrijven in uiteenlopende branches, waaronder machinebouw, landbouw, veeteelt, detailhandel, toerisme en horeca.
Wij verzorgen daarbij alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden van nieuwbouw of grote renovatie tot het verhelpen van een kleine storing of vervangen van een enkele wandcontactdoos of voordeurbel.

Ons werkgebied omvat heel Zeeuws-Vlaanderen. Doordat enkele van onze monteurs in de regio Terneuzen wonen, blijft de reistijd naar het oostelijk deel van Zeeuws-Vlaanderen beperkt en dus geen enkel probleem.

Natuurlijk kunt u van ons verwachten dat we ook in geval van storingen of acute problemen voor u klaar staan. Voor dringende storingen zijn we 24/7 bereikbaar, zowel voor particulier als bedrijf.

Nieuwbouw / renovatie

Voor nieuwbouw en kleinschalige projectbouw zijn wij graag uw elektrotechnische installateur. Wij werken samen met alle regionale aannemers, loodgieters en architecten, en krijgen opdrachten zowel rechtstreeks van de klant als via de aannemer of architect. Wij worden bij voorkeur in een zo vroeg mogelijk stadium van de plannen bij het project betrokken. Hierdoor kunnen hoge kosten in een latere fase van het bouwproces worden voorkomen. We zijn daarbij vooral praktisch ingesteld en proberen in overleg met u zoveel mogelijk van uw wensen ten aanzien van gebruiksgemak, efficiency en duurzaamheid te realiseren. Wij adviseren u ook graag over de mogelijkheden van domotica en toegangscontrole (Niko-Home control systeem).
Wij hanteren bij nieuwbouw vaste en inzichtelijke prijzen. Deze tarieven gelden ook voor meerwerk waardoor u achteraf nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij vertellen u graag meer over deze werkwijze in een persoonlijk gesprek.

Ventilatie

Door betere isolatie is goede ventilatie steeds belangrijker geworden. Schone en gezonde lucht moet actief de ruimtes ingebracht worden. Hiervoor wordt gemaakt van mechanische ventilatie (motorische afzuiging via luchtkanalen) of een warmte terug win installatie (afgezogen lucht wordt gebruikt om koude toevoerlucht te verwarmen). Wij kunnen u adviseren ten aanzien van ventilatie en deze desgewenst voor u leveren en aanbrengen.

Elektrische keuringen

Wij zijn bevoegd voor het verzorgen van uw NEN1010/3140 keuringen. Onze monteur voert ter plaatse een uitgebreide inspectie uit, en verzorgt voor u een uitgewerkt inspectierapport dat voldoet aan de eisen van de overheidsinstantie of uw verzekeraar. Indien van toepassing ontvangt u een gedetailleerde opgave van de benodigde herstelpunten. U bent vrij deze herstelpunten zelf in orde te maken, of door ons te laten uitvoeren. Als alles in orde bevonden is, ontvangt u van ons het definitieve goedkeuringsrapport.

Voor zorginstellingen, V.V.E.’s, bedrijven etc. kunnen wij ook keuringen van noodverlichting en/of rookmelders verzorgen, evenals het elektrisch keuren van losse gereedschappen of materialen. Vraagt u hierover vrijblijvend meer informatie ten aanzien van uw specifieke situatie.

Kastenbouw / besturingen

Regelmatig ontwerpen, leveren en monteren wij complete en complexe besturingskasten ten behoeve van o.a. installaties in de machinebouw. Onze gespecialiseerde monteurs zijn bekend met PLC-ontwerp en besturing. Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Domotica / Niko Home Control

Een ander woord voor domotica is huisautomatisering, ‘smart home’. Het begrip is ruim en kent de laatste jaren een enorme ontwikkeling en ongekende mogelijkheden. Domotica wordt gebruikt om uw comfort, veiligheid of duurzaamheid te vergroten. Voorbeelden hiervan zijn aanwezigheidssimulatie door verlichting automatisch in-, en uit te schakelen, automatische, verwarming, ventilatie, toegangscontrole etc. Wij werken standaard met het zogenaamde Niko-Home Control systeem, wat ongekende mogelijkheden en een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft, en een prima bedieningsgemak kent. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Verzwaring aansluiting

Indien U meer vermogen nodig heeft is het soms nodig een verzwaring van uw installatie aan te vragen bij het nutsbedrijf. Wij kunnen deze aanvraag voor u verzorgen.
Indien U een meer dan standaard vermogen gaat gebruiken is het in de meeste gevallen ook noodzakelijk hiervoor eerst een diepteaarding te slaan. Deze werkzaamheden worden alleen verzorgd door hierin gespecialiseerde bedrijven. Wij kunnen voor u bemiddelen in het aanbrengen van diepteaarding. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Zonnepanelen / schotelantenne / beveiliging

Het aanleggen van zonnepanelen, schotelantennes en beveiligingsinstallaties raakt nauw aan de elektrotechnische installatiebranche. De markt voor deze materialen maakt echter een razendsnelle ontwikkeling door, en past in onze visie steeds minder in de algemene elektrotechniek, maar meer bij hierin gespecialiseerde bedrijven. Wij werken daarom samen met diverse hierin gespecialiseerde bedrijven en kunnen desgewenst voor u bemiddelen en ontzorgen.